keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Soi Soi puriloi

Eka postaus ja heti ohi aiheen. Hyvä. Toisaalta, mitenkäs sitä ruokaa nopeammin saisi kuin ravintolasta hakemalla.

Kävin eilen ekaa kertaa Soi Soissa (Vaasankatu 9), vaikka kasvisravintola on toiminut Sörnäisten metroaseman lähettyvillä jo maaliskuusta alkaen. Annokset, samoin kuin tiskin takana häärinyt heppu, muistuttavat Vaasankadun toisella puolella aiemmin toiminutta Vegemestaa. Tarjolla on siis erilaisia hamppu-/soija-ja seitanhampurilaisia ja muutamia muita annoksia.

Minä valkkasin vuohenjuustopurilaisen soijapihvillä, noin seitsemän euron hintaan. Hyvää oli,
miedosti tulinen maustekastike piristi makua. Lisätäytteenä ostettu avokado sen sijaan hukkui mietona muiden makujen sekaan. Ensi kerralla ilman avokadoa.

Kuvassa taustalla näkyy ihanaa Belvoirin inkivääriolutta. Njam njam njam! Siinä on potkua kuin pienessä varsassa, inkivääri saa silmät sirriin ihan todella. Inkivääriolutta saa Soi Soista, mikä on mahtavaa, koska monesta muusta Belvoirin limuja myyvästä kaupasta inkivääriolutta ei jostain syystä saa. Se on huutava vääryys.

Soi Soin talossa on remontti käynnissä ja rakennustelineitä ravintolan edessä, joten terassipöytiä ei ainakaan tällä hetkellä ole. Purilaisen, limun ja helteen nautiskelin siksi Dallapenpuistossa. Jälkkärikahvit hain Sävystä. Njam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti