perjantai 6. syyskuuta 2013

Taas currytestiä: Nyt Rogan Josh -tahnat

Innostuin aiemmasta jalfrezi-currytahnatestistäni tuossa taannoin niin, että päätin toteuttaa saman toisentyyppisilläkin tahnoilla. Valitsin siis kaupoista kolmea eri Rogan Josh -tahnaa ja tein yhden version itse Jamie Oliverin Jamien Ruokavallankumous -ohjeella.Mutta voi mikä pettymys! Nämä olivat kaikki paaaaaaaaljon huonompia kuin jalfrezit. Voih. Kyllä näitä kaikkia söi, mutta mieluummin ostaisin tai tekisin jalfrezia, joten tuskin tulen uudestaan näitä Rogan Josheja ostamaan. Maku oli jotenkin yksiulotteisempi ja tylsempi kuin jalfrezeillä. 

Jos kuitenkin ostaisin näitä vielä uudestaan, tuunaisin valmistahnoja makealla savupaprikalla, jota nyt käytin omatekoisessa tahnassa.

Koska oli tämmöinen pettymys nämä, niin en jaksa avata noita muistiinpanojakaan sen kummemmin. Tässä siis lyhyet kommentit kaikista. Curryt on valmistettu pakkausten ohjeiden mukaan, mutta liha on korvattu kikherneillä.

Yhteenveto: Itse tehty tahna oli parasta, sit Geeta's. Mut mikään ei ollut voittajahyvää.


 
Geeta's
- Vaisun näköistä.
- Lempeän makeaa, takapotkussa tulisuuttakin.
- Hyvää.

***


Patak's
 - Hyvän näköistä
- Ihan jees maku, testin huonoin kuitenkin. Hieman liian etikkainen ja kirpeä.
- Tulisuus mulle sopiva, ei hirmu tulinen mut potkua kumminkin.


***


Real Organic
- Vaisun näköistä.
- Makeahko, tulisin näistä. Ei hirmu tulinen, mutta jonkun verran.
- Yksiulottteisin maku. Ihan hyvää.

 ***


Ite tehty
- Hyvän näköistä.
- Parasta! Moniulotteinen maku, savupaprika antaa hyvän loppusilauksen. Melko tulista, vaikka vähän vähemmän chiliä kuin ohjeessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti